Ye Olde Rocket Forum

Ye Olde Rocket Forum (http://www.oldrocketforum.com/index.php)
-   Forum Information, Rules, Etc (http://www.oldrocketforum.com/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Posting Attachments? (http://www.oldrocketforum.com/showthread.php?t=18903)

Earl 10-08-2020 10:35 AM

Posting Attachments?
 
Anyone else having a problem uploading attachments this morning, October 8, 2020?

I've tried Firefox and Safari (on a Mac) and after hitting the 'Upload' button in the dialog box for the attachments to be uploaded (three of them), it sits for a bit and then the dialog box goes completely white. But, no attachments are uploaded to the message to then be posted. All three attachments are .jpg files and under 2mb each.


Earl

tbzep 10-08-2020 11:20 AM

1 Attachment(s)
Works for me.

Earl 10-08-2020 12:47 PM

Yeah, working ok now. Just being a bit fussy earlier, I guess.

Earl

snaquin 10-08-2020 04:51 PM

Quote:
Originally Posted by tbzep
Works for me.
Sweet Ride!

tbzep 10-09-2020 09:07 AM

Quote:
Originally Posted by snaquin
Sweet Ride!

Thanks. It was totalled in 2007. I now have two more slightly newer VFR's to replace it. One has suspension mods and other goodies for the twisties and the occasional track day. The other is set up more for touring but it can still drag a peg every now and again. :cool:

ratchetman 10-09-2020 09:08 AM

Quote:
Originally Posted by tbzep
Works for me.


Nice VFR800...I have a VTR1000F

tbzep 10-09-2020 09:12 AM

Quote:
Originally Posted by ratchetman
Nice VFR800...I have a VTR1000F

Wheelie monster! I almost bought one when I was shopping for the red VFR in 2004. They had some great deals on them. I knew I'd be taking some long trips and I just couldn't get past the small fuel capacity and the big twin's thirst for fuel.


All times are GMT -5. The time now is 10:28 AM.

Powered by: vBulletin Version 3.0.7
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.